Aktuelle Naturterapi oplevelser 🍀

Følg med på Facebook @Bower Jensen eller på Instragram @bowerjensen

Nye dato for Sansebade i naturen for med Oline og Helle ☘💚

D. 9 marts i Bøllemosen (Skodborg st) kl. 10.15-12-45


VED DU AT SANSEBAD I NATUREN GIVER BEDRE SØVN, BEDRE HUMØR, SÆNKER DIT BLODTRYK, MINSKER STRESS OG MEGET MERE🌲🌿🌱

Så kom med på en blid rejse igennem skoven og tilbage til dig selv. Vi bevæger os langsomt, sansende og nærværende igennem skoven. Det handler om at opleve skoven intensivt med alle dine sanser og samtidig lade din sjæl slappe af og give dig selv en pause.

Tilmelding via sms på tlf.: 2339 7221 eller direkte på mobilepay på 727050 Prisen er 195 kr. HUSK at skrive hvilken dato du deltager. Vi sender mere praktisk information til hvert enkelt deltager, når du har tilmeldt dig.

Vi glæder os til at se dig 🌸

Helle & Oline

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

Tidligere deltagere siger🌿

Et sansebad giver bare en dejlig ro i hele kroppen. Jeg var helt afslappet og rolig, og nød tiden i skoven med naturen. God vejledning undervejs. Det er dejligt bare at slippe tankerne og være i nuet med de dufte, lyde og farver der er i skoven. Stor anbefaling herfra.
Maria

Når jeg er til sansebad i naturen giver det mig en indre ro, både i krop og sjæl. Det er der, hvor man kan have 100% fokus på sig selv, og ikke skal tænke på andres behov, men stille skarpt ind på sine egne behov og komme helt ned i tempo og bare være i nuet❤️🌳🐜🌿🌱🌼
Karina

Følg os her:
Facebook

Bowerjensen.dk

INSTRAGRAM

@bowerjensen
@vildnisliv

LinkedIn
Helle Bower Jensen
Oline Villum